Alla inlägg under november 2007

Av Zkrivaren - 27 november 2007 22:51

Ögonen vill inte, kroppen vill inte sn... vill, men får inte! Så nu är det jag, hunden och sängen som gäller.

Alltså jag släcker ner stänger dator osv. Hunden rastas. Sedan i säng.


Lev väl! 

Av Zkrivaren - 27 november 2007 20:21

Ute är det mörkt och kallt, inne ljust och kallt. Det är kul speciellt när jag skulle använda strömbrytaren på en skarvkontakt, en sådan med sex uttag. När jag tryckte flög knappen iväg. En fjäder lossnade och att sätta tillbaka den i en kall lya, är inte det lättaste. Jag gjorde därför en provisorisk lagning, men undviker att använda utrustningen tills jag har det varmare.

Av Zkrivaren - 27 november 2007 17:19

Efter hundens skrämslpropaganda under förmiddagen med att lägga bruna flytande illaluktande högar i porten och sedan i 180 km fart nästan springa över grannen, då var jag inte speciellt intresserad att träffa honom mer idag.


Men naturligtvis gör jag det och jag säger åt honom att han behöver inte vara orolig nu, hunden är inne. Han tittade på mig och sa, att det gjorde inget fast krocken var otäckt nära när hunden kom i en sådan fart.

Det är skönt med så förstående grannar. Fast de är få! 

Av Zkrivaren - 27 november 2007 11:39

Så var det dags igen, en pipande hund. Bara att släppa vad jag hade i händerna, klä på mig och gå ut. Ut drar hunden och in går katten! Lagom i porten lägger hunden en avföringspöl, sedan ut i 180 knyck för att bespruta gräset. Stackars granne som jag mötte, först en hund i full fart sedan en "brun illa stinkande pizza" innanför porten.

Av Zkrivaren - 27 november 2007 11:32

Pekka frågade Berra hur det kunde komma sig att har sånt flyt med brudar.

-Jo sörru sa Berra, du ska ha 450.000 på banken, en stor vräkig amerikanare och en snorre på 12 tum.

-Jaahaa sa Pekka och fortsatte, pengar på banken det haar jaag ju och en stoor vrääkig amerikanare det har jag också men kaapar snoorren, det gör jag då min själ inte.

Av Zkrivaren - 27 november 2007 09:39

Sista tisdagen i november har påbörjats sedan snart tio timmar och det är kallt ute, för kallt. Vem ville lämna den egenhändigt uppvärmda sängen? Inte jag! Tyvärr måste jag det och det känns inte kul, kanske man kan slita av sig kläderna och hoppa tillbaka?


Idag har Astrid och Asta namnsdag. Grattis!

Av Zkrivaren - 26 november 2007 22:41

Så börjar måndagen ta slut och jag skall avrunda bloggandet för kvällen och tacka för kommentarerna. :-)


Jag har inte lyckas få ur mer ur hunden så hon är nog tömd för denna gång. Mattan har kommit tillbaka och med mindre hundhår också. Fick inte bort allt skit från mattan, det är som små sandkorn som inte vill lämna, men det skall vi bli två om, det lovar jag. Nu väntar sängen på mig, troget som vanligt. Tänk om det fanns en dam i också.


Lev väl! 

Av Zkrivaren - 26 november 2007 16:14

Måndagen är inte kul den här gången. Otroligt trött och på uselt humör tog jag ut jycjen och tro det eller ej, en sjunde hög på tolv timmar lades. Börjar undrar om hunden haft förstoppning. När hon går lös sätter hon sig i terräng som jag inte vill eller kanske kan gå i, så jag ser inte. Och som skiten i backen hade jag för lite kläder på mig. Det är så skönt me kalla vindar rakt in på kroppen.


Sedan tog jag tag i skrivandet och en hel del text blev det på skärmen, tills jag åter tog tag i mattan och fortsatte rengörandet. Efter mycket arbete är den till 95 procent klar och resterande slits bort. Eller snarare tas med dammsugaren. Finns inget, eller ingen, i den här lyan som suger så bra som den. Åtminstone skit.

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards