Alla inlägg under oktober 2007

Av Zkrivaren - 25 oktober 2007 10:26

Efter en jättekall natt följt av en kall morgon, så börjar det sakta bli mänskliga grader utomhus igen. Dubbelt av allt på och se till att man rör på sig ute.

Det började egntligen igår kväll, men jag var så upptagen på msn att jag hade bara trevligt, mycket trevligt, sedan när jag lade mig kände jag kylan som kröp in, men då hade jag täckt resten av kroppen...


Inga och Ingalill har namnsdag idag. Grattis!

Av Zkrivaren - 24 oktober 2007 23:19

Klockan har passerat 23 och tröttheten sprider sig i kroppen ända ut i...fingrarna, så jag bloggar av för kvällen och önskar dig en god natts sömn!


Lev väl1 

Av Zkrivaren - 24 oktober 2007 22:03

Den sena och sista hundturen blev en kall tur. Fyra varma? grader visade termometern,men det kändes som ynka noll eller minus ute. Hunden brydde sig inte, men jag gjorde desto mer, som vanligt.

Jag har frågat hunden om jag kan få lite päls, men icke, däremo vill hunden har en dragkedja i pälsen under sommarens heta dagar. Då är det jag som njuter av vädret.

Av Zkrivaren - 24 oktober 2007 16:05

Som van person i trafiken på ett eller annat sätt ser jag mycket och hör en del och till följd att jag mest cyklar, dock lite för fort tycker vissa människor när jag skriver om det. Efter som jag är den jag är tar jag det lugnare numer och det har givit till följd felaktigt beteende i trafiken. Som idag när jag kom från en sidogata med väjningsplikt Jag stannar med en mjuk inbromsning när en dam kom med sin lilla vita bil stannar och vinkar över mig! Visst är det otroligt vänligt, och du ska ha ett tack för det, men det var min skyldighet att stanna och släppa fram trafiken som korsade min färdväg.


Hundars minne är inte så tokigt. På förmiddagsturen gick vi en annan väg på hundens begäran och kom förbi två av hennes bästa kompisars bostäder. Vid den första blev det livat, fram kom hennes kompis, 3 år yngre, och åter igen låg grinden illa till. Den som hundarna slängt upp som de inte sett den ens. Hos nästa var det tyst och lungt. Synd att husse var så stressad som han var. Kul att hundarna fortfarande kom ihåg varann trots att det är runt två månader sedan de sågs. Men det blir fler tillfällen, jag lovar, och vad som händer då kanske blir ett inlägg här.

Av Zkrivaren - 24 oktober 2007 12:14

Tre kompisar, en gurka, bannan och en snopp har en tävling om vem som lever det jobbigaste livet.
Först säger gurkan:
- Ni vet inte hur jobbigt jag har det . Först så skär de i mig med en kniv och sen blandar de mig med en massa andra grönsaker och så till sist så äter de upp mig.
Så säger bannanen:
- Men det var ju inte så farligt. Ni vet inte hur jobbigt jag har det. Först så skalar de mig , sen biter de i mig och sen äter de upp mig.
Så säger snoppen:
- Men det var ju inte så farligt det heller. Ni vet inte hur jobbigt jag har det.
Först så väcker de upp mig från min skönhetes sömn, sen stoppar de in mig i ett trångt hål, sen kör de mig in och ut och så att jag slår in mitt huvud i en vägg ända tills jag spyr.
De tre kompisarna håller med att snoppen har det värst.

Av Zkrivaren - 24 oktober 2007 10:55

Lite överraskande kom jag in idag efter en natts sömn fylld med obehgaliga drömmar, som förstör dagen, om det inte det finns andra underliggande orsaker som jag inte känner till.

Kul att komma in igen och jag hoppas det går senare med.


Idag har Evert och Eilert namnsdag. Grattis!

Av Zkrivaren - 23 oktober 2007 12:46

När skolavslutningen äntligen är över har Gudrun bråttom hem med betygen. När hon visar sin far dem grubblar han fundersamt:
-Vad står alla dessa IG:n för?
Gudrun ler och svarar stolt:
-Imponerande Gudrun!

Av Zkrivaren - 23 oktober 2007 11:14

Klockan 07:16 var det upp ur bingen kvittrande som en dösur fågel av trötthet och ingenting fugerar riktigt. Ute är det ruggit kall,t tur man har kläder.


Severin och Sören är de som har namnsdag idag. Grattis!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards