Alla inlägg under september 2007

Av Zkrivaren - 22 september 2007 17:33

Tre småkisar lattjar med sina små Mountainbikes utanför de nybyggda husen, då plötsligt en säger:

- Kolla, se vad som kommer där!

- Vad är det ? frågar den ene av de två andra.

- Är det snuten? frågar den andre.

- Det är Mercedes´senaste, skriker den första killen oh ger järnet på cykeln efter den nu rullande Mercedesen C-klass.

Om det hade varit polisen, hade de cyklat åt andra hållet då?

Av Zkrivaren - 22 september 2007 15:22

Lagom tills solen visar si och jag blir gladare får jag tre smällar i följd.

En bloggare som jag kom att bli bekant med, har abrupt slutat med detta och raderat allt utan att meddela eller något. Kändes rejält trist.


Sen fick jag två dödsbud. Två släktingar har gått bort med en veckas mellanrum. En av dem vars far var legend på sin tid i sin bransch, har jag träffat för några år sedan. Vi umgicks inte, men minnet kommer att finnas kvar.


Nu skall jag gå och trösta mig. 

Av Zkrivaren - 22 september 2007 13:59

- Vad du ser förstörd ut!
- Jo, jag halkade på en hundlort.
- Och slog dig så hemskt?
- Nej, då halkningen klarade jag. Men efter mig kom en kille och stod på öronen i samma lort. Så då sa jag:

- Det där gjorde jag nyss.
Det skulle jag inte ha gjort, för jag åkte på en rejäl omgång..

Av Zkrivaren - 22 september 2007 09:21

Eller god morgon för en del. Lördagen bjuder på regntunga moln och blandat väder idag.

Just att det är regnblött ute innebär roligt jobb med hunden när man kommer in, helst skall man hinna med. Jycken brukar försvinna in som ett sträck och innan jag vet har den besökt hela lägenheten och lämna våta avtryck överallt. Så efter att ha fihtats med hunden för att torka denne, skall det torkas upp i hela bostaden också. Lagom tills man är klar ska hunden ut igen.


Moritz och Maurits har namnsdag. Grattis! 

Av Zkrivaren - 22 september 2007 00:03

Helgen har börjat, det är lördag. För vissa innebär det roliga saker inatt, andra sover för att arbeta åt alla som har roligt. Oavsett vilket du gör, ha en trevlig natt med lite eller mycket god sömn.


Lev väl! 

Av Zkrivaren - 21 september 2007 20:27

Igår gick kykklockorna på hövarv och blev glödheta och utslitna då flera begravningar var på schemat. När jag var ute med hunden såg jag just en av de avlidna komma på sin sista färd från kyrkan till kyrkogården. Jag hann över vägen och tur var det. Först begravningsbilen med last, sedan ett tiotal bilar.


Och det gick allt annat än fort, hade å andra sidan jag gått fort, hade jag gått om dem. >Orsaken var och är de fartgupp som måste passeras på den sista färden. Det skulle vara lite pinsamt om man körde för fort över guppet varvid den avlidna, inte bara får sin sista färd, utan även en allt annan än fridfull sådan.


Idag är det motorburen ungdom och dryckesungdomen som tagit över centrum med vrål och eu-mopeder i kombination med trimmade mopder. Skillnaden hörs tydligt! 

Av Zkrivaren - 21 september 2007 15:55

Idag fick jag en liten möjlighet att göra absolut ingenting. Det tillhör ovanligheterna. En bil rullar upp någon meter från mig och ur hoppar vad det skulle visa sig vara, Ointresserad Gubbtjyving. Några minuter senare sätter sig en lite hackspett på trädet en meter från mig och börjar bearbeta trädet. Jag får fram kameran och gör alla inställningar innan jag slänger upp för fotot. Just när jag ska ha upp kameran kommer Gubbtyvingen och drämmer allt vad han kan, igen bildörren så jag hoppar till månen och hackspetten försvann någon annanstans. Och gubben bara garvar. Hoppas bilen slutar att fungera för dig så jag får skratta.


På väg hem någon timme senare  står en bil med släp några meter framför en korsning. Köbildning, kul, trodde jag. Idioten hade parkerat mitt i gatan och brydde sig inte om annan trafik. Jag blir omkörd och kör efter. Bilen skall till vänster och jag rakt fram så jag lägger mig i innespår och kommer upp på bilens högra främre sida, då svänger bruden höger!


Kanske dags för en Trisslott som ger en dragning i TV 4, där alla lotter plötsligt är nitlotter när jag drar en. 

Av Zkrivaren - 21 september 2007 12:02

Anden i flaskan En kvinna som som låg i skilsmässa med sin man var ute och gick på stranden. Hon var arg på sin man som hon tyckte var ett riktigt svin. Plötsligt hittade hon en gammal flaska i strandkanten. Hon tog upp den och öppnade den och ut kom en ande.

-Som tack för att du befriade mig får du tre önskningar uppfyllda, lovade anden. Men eftersom du är gift kommer din make att få dubbelt så mycket som du får av allting som du önskar dig.

-Jag vill ha ett riktigt dyrbart diamanthalsband, sa kvinnan. Och vips höll hon ett underbart diamanthalsband i handen. I samma ögonblick stod hennes man och höll förvånad i två exakt likadana diamanthalsband. -

Nästa önskning, sa anden.

-Då vill jag ha tre miljoner kronor, sa kvinnan. Omedelbart uppfylldes hennes önskan och hennes man fick i samma ögonblick sex miljoner kronor.

-Nu ska du få din tredje och sista önskan uppfylld, sa anden. Kvinnan funderade en kort stund och sa sedan.

-Skräm mig halvt ihjäl.

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards