Alla inlägg under september 2007

Av Zkrivaren - 24 september 2007 12:49

Det var en svensk, en amerikanare och en ryss som skröt om sina hemländer, först sade amerikanen:

-Jo, i USA har vi ett flygplan som kan flyga fem gånger snabbare än ljudet, sedan sade ryssen:

-Ja, men vi i Ryssland har ett kärnkraftverk som kan ensam värma hela Sibirien!. Svensken:

-Jaså, men i Sverige, i centrum av Stockholm bor det en kille vars penis är så lång att den hänger bara en centimeter från marken när han går.
Samtidigt gick en gammal gumma förbi dem och kastade en hastig kommentar:

-Självskryt luktar illa!

Då fick amerikanen dåligt samvete, och sade:

-Ja, alltså, jag överdrev lite. Flygplanet som jag talade om flyger bara fyra gånger snabbare än ljudet, därefter sade ryssen:

-Jag överdrev nog också, kärnkraftverket som jag talade om värmer inte mer än en tredjedel av Sibirien.
Svensken:

- Ja, jag måste också erkänna att jag överdrev lite, killen som jag nämde bor inte riktigt i centrum av Stockholm....

Av Zkrivaren - 24 september 2007 12:10

Skulle jag skriva som jag tänker skulle det här inlägget börja med en svordom. När jag sk gå mot en gångbro från bilvägen sett kommer jag fram till fästet tio meter från vägen då en bil tutar av bara den. Först flög en and upp i luften, efter kom jag. Vid nedkomsten vänder jag mig om och ser en gubbe någonstans vid gravens rand i ålder köra en lite ny bil. Han hade hittat tutan. Kanske han skulle sätta den där hjärnan sitter på andra.


På hemväg passerar vi ett hus som målas vars målare alltid snackar skit om mig. Idag var det inget undantag. Men jag snacker inte med lågt stående varelser. Jag har själv varit med och målat ett hus som är en tredjedel större på en vecka. De har hållit på i minst 6 veckor. Men det är ju skillnad på duktiga amatörmålare och skitsnacksmålare.



Av Zkrivaren - 24 september 2007 10:43

Efter en natt med god sömn blev det morgon och mobilen väckte mig. Mysigt! Fick ett gulligt sms, som fick den här dagen att börja bra. I skrivande stund tittar även solen fram.

På morgonen var det dimmigt och fuktigt, inte alls kul att vara ute, men nu verkar det bli roligare. Hoppas att även du får en bra dag!


Gerhard och Gert har namnsdag idag. Grattis!

Av Zkrivaren - 23 september 2007 22:56

Söndagen började som lördagen slutade, positivt, men slutade inte lika bra.


Inatt började datorn att krångla och när den sattes på under förmiddagen, var felet kvar. Nu gick det inte ens att koppla ner eller använda grafikprogram. Viruskontrollen gav inget lika illa var det med defragmenteringen, men ute i temp.mappen fanns tydligen felet. När jag hade raderat massor av filer där, började datorn att åter fungera normalt.


Det vackra vädret ute har gjort att jag tillbringat mycket tid ute, ensam eller med hund. Jag måste ta till vara på det härliga vädret.


Jag hann till med ta ett bad under eftermiddaggen och naturligtvis ringer någon på dörren när jag sitter i det sköna varma vattnet. Men det struntade jag i. Men irriterande var det att höra denna enda signal när man låg där i blöt. Nu ska jag lägga mig torr i sängen.


Lev väl!

Av Zkrivaren - 23 september 2007 15:21

När jag står och håller på med maten ser jag att jag i min "påtvingade" glömska glömt att köpa hundmaten...igen. Först åt jag själv, sedan på cykeln och råkade klämma till någon nyfiken, och det var inte katten! :-)

I centrum var det tomt på folk, likså inne hos ICA, som blev söndagens "offer" i min ovetenskapliga undersökning. Framme i kassan fick jag den bästa servicen och trevligaste någonsin! Vi stod och pratade till och med i flera minuter. Något som tillhör det ovanliga hos ICA:s personal. Betyget blir bara en 5:a. Å andra sidan så håller Coops Sara flaggan högt med sitt trevliga sätt mot kunden, även med lite småprat i mån av tid. Det uppskattas! Och jag glömmer inte heller alltid lika trevliga Hjördis.

Av Zkrivaren - 23 september 2007 13:55

En kille gick ensamt på gatan när han plötsligt fick syn på en pub. Han gick in och såg att det satt en häst i puben jätteledsen och ensam. Hur som helst så beslöt han sig för att beställa något från baren. Han gick fram till bartendern och skulle beställa då bartendern sade:
- Om du får hästen att börja skratta så lovar jag dig att bjuda på allt under denna kväll.
Ok tänkte mannen och gick fram till hästen och viskade något i hans öra. Hästen började då, till bartenderns stora förvåning, asflabba och skrattade tills tårarna rann. Mannen drack gratis denna kväll och kom även tillbaka dagen därpå. Hästen satt fortfarande och skrattade och var lika glad som kvällen innan.
Mannen gick fram och skulle beställa en drink då bartendern sade:
- Om du får hästen att sluta skratta så lovar jag att bjuda dig på allt under denna kväll.
Mannen gick fram till hästen och viskade i hans öra varpå hästen började att gråta och blev jätteledsen. Bartendern blev lika förvånad denna gång och beslöt sig för att fråga mannen hur han bar sig åt.
- Först lyckades du få hästen att asflabba sen få honom att gråta, hur bar du dig åt?
- Igår så sa jag att jag hade större snopp än hästen och idag så visade jag den!

Av Zkrivaren - 23 september 2007 11:24

Idag blev jag sen på datorn, men desto tidigare i säng, klockan 03. Väckt av telefonen och så har det varit full fart tills nu. Nåja, några sekunder över är det, för hunden kallar. 


Tekla och Tea har nmansdag idag. Grattis! 

Av Zkrivaren - 22 september 2007 23:16

En bra lördag som övergir till mindre bra är snart över och sömnen skall ta över kontrollen av mig. Sovtajm med andra ord. Men vill du, så finns det nya inlägg under söndagen.


Lev väl! 

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards