Alla inlägg under september 2007

Av Zkrivaren - 27 september 2007 17:25

Nu har hösten visat sin sida, kallt och blåsigt hela dagen. Igår ville man vara ute och njuta, idag vill man få vinsden att sluta. Även de mänskliga varelserna, även kallad människor, visar sin dåliga sida. Det enda som var lyckat och där det var trevligt, var ICA och deras personal. I synnerhet när undertecknad tänkandes på annat glömde påsen i kön. När jag uppmärksammade det och skyldigt meddelade det fick jag ett sådant trevligt snällt svar, att jag vill komma tillbaka igen. Fortsätt så ICA, så har vi två bra butiker, den andra är Coop.

Av Zkrivaren - 27 september 2007 12:18

En finsk lärare kom in i klassrummet, höll i en tegelsten och sa:
– Barn, nu ska vi associera. Marko, vad tänker du på när du ser den här tegelstenen?
Marko tänkte, och tänkte, och tänkte. Till slut sa han:
– Jag tänker på ett hus!
– Bravo, Marko, av tegelsten gör man hus. Du då, Cirka. Vad tänker du på när du ser den här tegelstenen?
Och hon tänkte, och tänkte, och tänkte. Till sist sa hon:
– Jag tänker på en fabrik!
– Bravo, Sirkka. På fabriker gör man tegelsten. Men du då, Pekka. Vad tänker du på när du ser den här tegelstenen?
Och Pekka svarade, utan att ens tänka:
– Jag tänker på att "göka".
Alla blev helt förskräckta. Dem tittade på tegelstenen och sedan på Pekka.
– Men Pekka, sa läraren, varför tänker du på "göka" när du ser den här tegelstenen?
– Jag tänker alltid på att "göka"!


En förnuftig kille, liknar ju mig:-)

Av Zkrivaren - 27 september 2007 09:34

Åter är det mulet ute och värmen är inte riktigt på topp. Det blir att klä på sig ordentligt för det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder, sägs det. Själv är jag fruktansvärt seg idag efter en på tok angenäm natt och sent i sängen. Knappt en del i kroppen fungerar normalt. Typiskt nog satsade jag på tvättstuga i dag vid lunchtid. Det brukar ta lagom tid, lite stressigt, men det fungerar, när man är pigg. Idag lägger jag mig väl inuti och undrar vem tusan som satt igång karusellen? :-)


Idag ahr Dagmar och Rigmor namnsdag. Grattis! 

Av Zkrivaren - 26 september 2007 22:44

Onsdagen har gjort sitt snart och torsdagsdygnet tar över. En fin dag på många sätt för min egen del, och jag hoppas att även din har varit till belåtenhet för just dig.


Nu står en tom ensam säng och väntar på att jag skall komma dit och lägga mig för att sova, och det skall jag strax göra.


Lev väl! 

Av Zkrivaren - 26 september 2007 18:33

Så fick min anmoder Eleonora Lindström, bli omnämnd i svt, 115 år efter sin död i sviterna av en lunginflammation, endast 56 år gammal. Men osten som kom till tack vare herrbesöket, tackar vi ostälskare för, fast nu börjar det svida i pluskan. Priset skenar på Västerbottenosten.

Av Zkrivaren - 26 september 2007 15:09

Den mulna morgonen kom att bli en fin dag trots allt. Och det märks även på folk. Inte en kotte när jag är ute med hunden, sedan när hunden inte är med, då kommer alla hundar. Inte konstigt att det är svårt att säga när man skall komma tidsmässigt till en plats.


Utanför ICA, stod två äldre damer och pratade dynga? De var ju bondkärringar.:-) och när bonden själv kom avslutade den ena med:

- Och nu ska det bli en ordentlig brittsommar

- Ja, det sk det bli! svarade den andra.

Och jag hoppas att de får bestämma.


Själv har jag myrornas krig i skallen. Jag vet att det är mer normalt i TV:n, men jag är bara människa tro mig jag har tre huvuden, två armar dito ben osv. Å andra sidan gör det mig inget att ha kriget där uppe när det är trivsamt. Värre är när det blir verklighet, man hamnar i bråk o dyl. Det enda orosmolnet är en gnagande känsla av oro.


Gräsklipparna går ånyo för fullt och hunden är inte förtjust i det. Kan inte säga att jag är det heller eftersom de kör som vettvillingar i sina maskiner. Så blir klippningen därefter, lite till höger lite till vänster, och sedan backa. Konstigt att större delen av gräsytan blir klippt. När jag körde gräsklippare av mindre sort gick jag alltid i rak linje mella A och B, det var inte alltid så lätt, men snyggt blev det.

Av Zkrivaren - 26 september 2007 13:19

Det är kul med tjejer/kvinnor, som de i hemtjänsten här i området. De har en person att ta hand om i min uppgång och det är ett begränsat antal trevliga damer som kommer och går.

I förrgår passerade en tjej som gjorde något som fick mig att titta lite extra efter henne. Samtidigt kom en av hemtjänstens damer, en av dem som servar här på cykel. Hon tittade, men sa inget. Igår mötte jag henne och fick ett iskallt hej. Trots 15 graders värme blev det frost på husväggen.

Jag trodde hon förstod att tjejen inte har en chans mot henne, men det är en jädra tur att hon inte vet mer...

Av Zkrivaren - 26 september 2007 11:54

Det var en gång en dromedar ( en slags kamel ) och sen så kom det en elefant förbi och höllt på att dö av skratt. Då så frågade dromedaren :
- Vad är det du skrattar åt ?
- Dig såklart, sa elefanten. Du har ju 2 bröst på ryggen! Hahaha...
Då sa dromedaren:
- Ja, men du ska ju inte säga så mycket... Du har ju en snopp mitt i ansiktet!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards