Alla inlägg under juli 2007

Av Zkrivaren - 28 juli 2007 16:19

Jag tog mig till ett festivalsområde idag, en cykelfärd med hotande väderbild. Och lämmeltågen gick åt båda hållen. Naturligtvis kom jag bakom ett brett sådant och trottoar fanns inte. Precis när jag ska cykla om det tr personer breda och fem personer långa lämmeltåget dyker en polisbil upp från andra hållet. Bakom ett mindre lämmeltåg. Servicevänliga som polisen var lät de mig välja först, jag avböjde dock med tanke på att jag hade det största hindret på min sida och de kunde behöva slå på blåljusen. De tackade och körde, så gjorde även jag nästan in i två bilar som kör om i en skymd kurva. Tack vare goda kunskaper och lite tur skedde ingen olycka. Och den här gången gick det i 10 km/tim!

Lite skvaller från området då där ena tjejen 15 år säger till  en annan:
- Jag sa till min mamma att jag är hos dig och övernattar.
- Jag sa samma sak till min, svarade hon.
Personligen rekommenderar jag mamma att ringa den andres mamma, fast jag kan också ta hand om döttrarna :-)

Några mindre till humöret glada, men ekonomiskt glada, var renhållningsarbetarna som fick jobba extra idag och plocka skräp på ett område på cirka 5 kvadratkilometer stort.

Av Zkrivaren - 28 juli 2007 12:18

En häxa, ett troll, en smart norrman och en svensk som skulle tävla om vem som kunde ta sig ner från Eifeltornet fortast. Häxan tog kvasten, trollet hoppade, norrmanen tog hissen och svensken tog trapporna. Vem vann?

Eftersom det inte finns några häxor, troll och smarta norrmän så vann svensken.,,

:-)

Ett plan hadde nått sin marschhöjd hördes kaptenens välkomnande röst i högtalarana
-Mina damer och herrar, det är kaptenen som talar. välkommen till flight SK-455 som skall ta er till Paris. Vädret är lungt och stabilt och vi har vinden med oss, så vi kan nog ta in ett par minuter..jag önskar er alla en behaglig...ÅH HERREGUD!
Det blev alldeles tyst,men efter en stund hördes kaptenens röst igen:-
-Mina damer och herrar, jag är ledsen om jag skrämde er nyss.under tiden jag pratade kom stewarden med en kopp kaffe och råkade spilla ut det på mitt knä.ni skulle ser framsidan på mina byxor nu!
En liten man längst bak i kabinen ropade:
-Och han skulle se baksidan på mina.

:-)

En spyfluga flög uppför vid en flod och en lax som simmande i floden under flugan såg honom och tänkte: "Om jag väntar till flugan flyger nedför floden så kan jag hoppa upp och äta den som lunch."

Utan att laxen visste om det satt det en stor björn på flodbanken och han såg spyflugan också. "Om jag väntar till flugan flyger nedför floden, så kommer laxen att hoppa upp och äta flugan och då kan jag sträcka ut min ram och fånga laxen och äta den till lunch" tänkte björnen.

Utan att den stora björnen visste om det satt det en jägare på andra sidan floden och han såg spyflugan med. "Om jag väntar till flugan flyger nedför floden, så kommer laxen att hoppa upp och äta flugan och då kommer den stora björnen att sträcka ut sin ram och fånga laxen och då kan jag hoppa ner till flodbanken och skjuta den stora björnen och ha den som en trofé" tänkte jägaren.

Utan att jägaren visste om det satt det en skogsmus bredvid honom och han såg spyflugan med. "Om jag väntar till flugan flyger nedför floden, så kommer laxen att hoppa upp och äta flugan och då kommer den stora björnen att sträcka ut sin ram och fånga laxen jägaren kommer då att hoppa ner till flodbanken och skjuta den stora björnen och ha den som en trofé, och då kan jag ta smörgåsen som kommer att trilla ur jägarens ficka" tänkte musen.

Så flög spyflugan nedför floden; laxen hoppade upp och slukade flugan; den stora björnen sträckte ut sin ram och fångade laxen; jägaren hoppade ner till flodbanken och sköt den stora björnen; och musen hoppade efter jägarens smörgås, missade och trillade ner i floden.

Moralen i den här historien är att det är en hel del förspel innan musen blir våt.

:-)

Alfred hade hittat en apa. Eftersom han inte visste vad han skulle göra med den frågade han en polis.
- Ta den till Skansen, sade polismannen.
Nästa dag möts polismanen och Alfred, som fortfarande hade apan vid sin sida.
- Tog du den inte till Skansen? frågade polisen.
- Jodå, och nu ska vi till Gröna Lund!

:-)

Tre män dog och kom upp till himmelen. Där fick de varsin bil, och ju mer trofasta de varit mot sin fru ju finare bil fick dem.
Den första mannen fick en ganska ful bil eftersom han inte alltid varit så trofast som han borde.
Den andre fick en hyfsat fin bil då han hade varit ganska trofast.
Den tredje fick en mycket fin bil.

En dag mötte de två männen med lite sämre bilar den med den mycket fina bilen och han grät så tårarna sprutade.
- Varför gråter du? Du som har ju fått en sådan fin bil och allt, frågade de.
- Jo, men jag mötte min fru förut och hon kom på en cykel.


:-)


På golfklubben stod en av damerna tillika medlem i klubben och slog ut. Men det blir en rejäl snedträff. En kille som stod och siktade för putt kände hur något switschade till och sedan kom smärtan.

Damen ifråga skämdes och skyndade fram till killen, som nu låg på marken med händerna mellan benen och kved.

-Får jag titta, sa hon.

- Nej, det går snart över, svarade killen med svag röst.

- Dumma dig inte, jag är sjuksköterska och vet hur man tar hand om sådana här skador.

Han rullades över på rygg och armarna lades utmed kroppen. Hon öppnade byxorna med stor försiktighet och satte ner handen och började massera. Efter en stund frågade hon:

- Känns det bättre nu?

- Ja, men jag har fortfarande ont i tummen.
 

Av Zkrivaren - 28 juli 2007 09:15

Det är lördag om någon har missat det. Själv missade jag att det var fredag igår. Idag är namnsdagsbarnens namn ovanliga; Seved och Botvid.

Godmorgon/-förmiddag!

Av Zkrivaren - 27 juli 2007 23:40

Om 20 minuter är det lördag och sängen ser inte inbjudande ut eftersom den är halvbäddad och tom :-(
Natt och när jag vaknar är det lördag och förmodligen samma väder. Vi byter dagar, men vädret förblir detsamma. Precis som killen sa om tjejen:
- Samma mus varenda gång!


Godnatt besökare därute någonstans!
 

Av Zkrivaren - 27 juli 2007 16:10

I centrum kom en importerad fylla och snackade med ortens motsvarighet om mobiltelefoner och till slut hävdade sig den nyanlände med följande kommentar:
- Jag har en mobiltelefon som jag kan skjuta med!
- Jaha, sa lokala gubbarna, får du något skjut då?

En sekvens ur dagens skvaller.

Av Zkrivaren - 27 juli 2007 15:10

Nu är jag äntligen igång igen efter ett rejält oväder som ni har märkt. Jag var både ute och inne, delad personlighet som man känner sig.

Jag hann med viss fara för livet att filma ovädret när det bröt ut, men speciellt kul att stå på en öppen plats var det inte, inte ens cykeln mellan benen (!) ingav trygghet. Ska till och titta och redigera alltihop, så snart jag bara hinner. Det ligger och väntar mycket nu, en del kommer snart i bloggen.

En sak är dock säker idag har det varit soligt, mulet, regn, åska och hagel. När kommer snöstormen?

Med aktiviteter kors och tvärs i länet kommer det turister från hela Sverige, utom ni bloggisar, och med dem fyllan och ett enormt arbete för personalen på ICA och Coop. Jag var själv inne på ICA och den mysiga kassörskan, tittade på mig och suckade, inte av åtråhet, tyvärr. Det var av trötthet. Hon hade suttit länge i kassan, så länge att jag höllt på att få en påse gratis. Jag hoppas hon har slutat nu och får vila från kassan.

Från Coop meddelas det att, förutom låååånga köer vid kassorna, dagens alla händelser är värda att rapportera och skvallras om i affären. Är det därför köerna är så lååånga?
 

Av Zkrivaren - 27 juli 2007 11:18

En självsäker man kommer in på en bar och sätter sig bredvid en väldigt attraktiv kvinna. Han slänger en snabb blick på henne, och sen tittar han på sin klocka en liten stund. Kvinnan ser detta och frågar:
-Är din träff försenad?
-Nej, svarar han, Jag har precis köpt denna superklocka och jag bara testade den. Kvinna blev intresserad och frågade:
-Superklocka? Vad är det för speciellt med den?
-Med hjälp av alfavågor så kan den kommunicera med mig på telepatisk väg, förklarar mannen.
-Vad sa den nu då?
-Den sa att du inte har några underbyxor på dig.... Kvinna skrattar och svarar:
-Då måste den vara sönder, för jag har visst underbyxor på mig!
-Jo, men den går en timme för före!
:-)

De var en gång en alkis som var trött så han bestämde sig för att gå och lägga sig på en parkbänk. Då kom det fram en bög och han tänkte att jag sätter på han och lägger en hundring i fickan. Sedan när alkisen vakna så kände han att han hade lite ont i stjärten och kände i fickan han hade en hundring .Så gick han till bolaget där han var stammis och köpte Pripps blå för en hundring. Sen när han hade druckit upp detta så var han fortfarande trött så han la sig på park bänken igen och somna. Då kom bögen fram igen och satte på han och stoppa en hundring i fickan sen så vakna alkisen igen och kände att han hade ännu ondare i stjärten. Han han hade som vanligt en hundring i fickan. Han gick till systembolaget och köpte Pripps blå för en hundring som vanligt, men han var fortfarande trött! Så han gick och la sig igen. Så kom bögen fram igen och satte på han igen och lämna en hundring i fickan så vakna alkisen igen och skrek för att det gjorde så ont men han hade fortfarande en hundring i fickan sen gick han till Systembolaget igen
- Jaha, ska du köpa Pripps blå för en hundring?
- Nä jag får så jävla ont i röven av Pripps blå så jag tar Falcon.

:-)

På Östersunds-kuriren fick man höra att det i Storskogen utanför Östersund bodde en ensam gammal man i ett litet torp. Han var 70 år, och hade aldrig i sitt liv haft en kvinna. Detta fann man så intressant att man skickade ut en journalist, yppiga blondinen Eva 22 år, för att göra en intervju. Då Eva kom till torpet bjöds hon in på kaffe, och man startade intervjun. Eva undrade om det verkligen var sant att gubben aldrig haft en kvinna i hela sitt liv.
Ja, svarade gubben, jag har ju bott här ute ensam hela livet och hit kommer det aldrig några kvinnor på besök.
-Men hur har du klarat av det sexuella undrade Eva.
-Ser du tallen där ute? frågade gubben och pekade ut genom fönstret. Ser du hålet i stammen? Där brukar jag riva av mig när det pockar på som värst.
Eva tyckte synd om gubben, och lovade honom en helnatt så han skulle få känna hur det känns på riktigt. Kvällen kom och dom klädde av sig. Då går gubben fram till Eva och sparkar henne i ändan 2 gånger, och sedan sätter dom igång och älskar hela natten. På morgonen är Eva helt slut och utbrister:
-: Detta var ju helt fantastiskt, men du måste tala om en sak för mig. Varför sparkade du mig i ändan 2 gånger innan vi satte igång?
- Ja, svarade gubben, jag var ju tvungen att kolla ifall ekorren var hemma.

:-)


Vet du varför du måste gå tyst på apoteket?
- Nä.
- Annars väcker du sömntabletterna.

:-)

- Säg mig varför är du egentligen vegetarian?
- För att jag är djurvän!
- Djurvän? Men du äter ju upp deras mat!

:-)

En förvirrad man ringde till SAS och frågade hur lång tid det tog till London.
- Ett ögonblick, svarade personen i andra änden.
- Tusen tack, sa mannen och lade på luren.

:-)

Frun till den äkta mannen.
- Såg du den unga sympatiska mannen som räddade mig från att drunkna?
- Visst, han kom till mig efteråt och bad om ursäkt.


Tack för idag!

Av Zkrivaren - 27 juli 2007 08:07

Vid 4.30-tiden på fredagsmorgonen körde en rattfull bilist rakt in i Klinta bykrog i Köpingsvik. Vansinnesfärden innebar förstås viss förstörelse på krogens staket och inventarier.
Mannen greps efter att ha blivit utpekad av vittnen. Han uppgav att han bara ville hem...till krogen? (egen fråga)

Källa: SR Kalmar


Med andra ord, det är en trist regnig fredag, som vanligt, igen. Idag gratulerar vi Marta. Och den mest kända Marta i Sverige återfinns i damfotbollslaget Umeå IK. Grattis på namnsdagen.

God morgon!

Presentation

Omröstning

TV-avgift skall betalas...
 ...via en avgift som nu
 ....reklam
 ...skatt
 ...skatt och reklam

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards